April 23, 2024

Uganda Car Rental Booking

Budget 4×4 Self Drive & Driver Guided Tours

Alles über das 3-tägige Abenteuer im Lake Mburo Park

Lake Mburo National Park is one of Uganda's smallest savanna park located in western Uganda. It is home to up to 68 mammal species, 350 bird species and over 13 small crater lakes among other attractions. The park was once covered by savanna vegetation, but now much of the forest, as elephants do not tame ever-growing forests. Expect sights of huge herds of zebras and moose that can be found in this park and Kidepo valley. Other animals include warthogs, waterbuck, hyena, buffalo, oribi, reedbuck, crocodile, hippo among others and if you are lucky you may spot the lions and leopards. Birds to look out for include the rare shoe, African fin foot, red-faced beard bird, Saddle-billed stork, Afro-wattled lapwing, African Scops Owl, Tabora Cisticola among others. There are plenty of exciting tourist activities to do in the park, including game drives, boat trips, bird watching, nature walks as well as visits to neighboring local communities.
Als u van plan bent een zelf rijden safari naar Lake Mburo park dit seizoen, is hieronder gedetailleerde routebeschrijving dat u de volledige ervaring van een van de beste wildparken in Oeganda zal geven
Dag 1 - Rit naar Lake Mburo Park
Afstand tot het park is afhankelijk van de locatie waar het bedrijf bood u de huurauto. Het duurt ongeveer 3 tot 4 uur naar het park te bereiken als u rijdt vanuit Kampala stad of Entebbe Airport, terwijl het slechts een uur rijden als je road trip van Mbarara de stad te beginnen. Je zal met behulp van de Kampala-Masaka weg en Mbarara-Masaka weg om er te komen. Er is genoeg van de accommodatie binnen en in de omgeving van het park, maar het is aan te raden je van tevoren reserveren om te voorkomen dat het krijgen van een kamer die je wilde. Check in bij de lodge / hotel / camp en te ontspannen als je voor te bereiden voor de activiteiten van de volgende dag.
Tip: Vergeet niet om brandstof in de stad en uit te voeren back-up om eventuele overlast te voorkomen
Dag 2- Spel Rijden & Boot reis
Na een vroeg ontbijt, maak je klaar voor de rit door de vlaktes waar u een verscheidenheid van zoogdieren en vogels zal tegenkomen als u zich vergapen aan de prachtige landschappen en de vele kratermeren. Lake Mburo is de thuisbasis van de grootste populatie van de prachtige gestripte Afrikaanse zebra's en elanden. Op een gelukkige dag, mag u de luipaarden en leeuwen die graag verstoppen overdag spot andere-gewijs verwacht wrattenzwijnen, rietbokken, waterbokken en diverse soorten antilopen en vogels te zien. U kunt rijden naar het zout lek gebieden in de volksmond bezocht door wilde dieren die graag zout lekken van de grond. Transfer terug naar uw lodge of hotel voor de lunch en kort dutje terwijl je voor te bereiden op het meer tour. Rit naar het meer haven, park en reserveer nu uw tickets voor de boottocht op Mburo meer, de 3 uur durende rit biedt u de kans om de krokodillen en nijlpaarden plus een verscheidenheid aan watervogels te zien. Vergeet niet om 3-4 flessen water te dragen als het echt warm kan krijgen die er zijn. Na de boot zet u af bij de kust, heb je de optie van een verblijf in de buurt of het rijden terug naar uw accommodatie
Tip: Vroeg opstaan ​​voor de kans om de vroege vogels spotten en niet te hoge snelheid of blaas de claxon wanneer op het parcours.
Dag 3 - Vertrekken
Afhankelijk van welke tijd u wilt aankomen in Kampala, kunt u blijven een beetje langer of uitchecken in de ochtend en rijden terug of naar een andere bestemming die u wilt bezoeken tijdens uw geplande self drive safari in Uganda.
Van plan om Lake Mburo nationale bezoeken en vereisen een auto voor de road trip, Uganda Car Rental Booking biedt een breed scala aan safari auto's ideaal voor het park tours. Stuur ons een e-mail naar info@ugandacarrentalbooking.com~~V of bel ons op +256-779223461 / +256-701190284 met de reserveringen team te spreken.